Over suusvanderveer.nl

Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Ik ben Suus van der Veer, ik woon in Zwolle en ben in juni 2017 afgestudeerd aan de opleiding international hospitality, maar zoals de meesten het kennen: de middelbare hotelschool.

Ik heb een grote passie voor de horeca en deel dit graag met jullie. Ik beleef onwijs veel plezier aan koken, bakken en experimenteren met eten, alhoewel het soms best rommelig kan worden in de keuken. Ik deel mijn ervaringen en activiteiten graag met jullie. Ik hou je op de hoogte van mijn belevenissen in de horeca, recepten waar ik enthousiast over ben, maar ook wat achtergrondinformatie van producten. Het werk laat ik ook af en toe het liefst over aan de échte professionals en daarom ga ik graag buiten de deur eten of volg ik een cursus.

Verwacht niet dat ik de allerbeste maaltijden klaar kan maken, de mooiste en scherpste foto’s heb en alles al weet, want dan ga ik je teleurstellen. Dit gaat over mijn passie en dingen die ik leuk vindt om te doen. Niemand is perfect, maar ik zal wel mijn uiterste best doen om het allemaal zo goed mogelijk te doen.

Schrijven heb ik altijd al leuk gevonden en ik ga graag nieuwe uitdagingen aan. Dat ik klaar ben met mijn studie geeft mij een mooie mogelijkheid om dit avontuur aan te gaan en de leukste recepten, bijzondere plekjes en verhalen uit mijn leven met jullie te delen! Ook zal ik altijd mijn eerlijke mening geven over wat ik vind.

Graag geef ik mijn passie voor horeca, eten en drinken aan jullie door!

Liefs,

Suus